✓ YanYana
TREN

Verileriniz

YanYana hesabınızı silin

Hesabınızı mobil uygulamadan veya web uygulamasından kalıcı olarak silebilirsiniz. Her iki yerde de aynı silme akışı bulunur.

Adımlar

  1. YanYana'yı açın ve silmek istediğiniz hesapla giriş yapın.
  2. Listeler ekranında sağ üstteki profil resminizi açın.
  3. “Hesabımı sil” seçeneğine dokunun ve yeniden giriş yaptıktan sonra onaylayın.
YanYana'yı web'de aç

Neler silinir

  • Firebase Authentication hesabınız.
  • Sahibi olduğunuz tüm listeler, öğeleri ve değişiklik geçmişi.
  • Son ziyaret edilen paylaşılan liste kayıtlarınız ve erişilebilir paylaşılan listelerdeki kişisel ad/fotoğraf kopyalarınız.

Başka birinin listesine eklediğiniz alışveriş içeriği, listenin bozulmaması için kalabilir; görünür profil bilgileriniz kaldırılır. Silme kalıcıdır ve geri alınamaz.

Hesabınızı silmeden belirli verileri silin

Hesabınızı silmeden liste verilerini doğrudan YanYana içinde kaldırabilirsiniz:

  • Bir listeyi açın ve bir öğeyi silmek için çöp kutusu simgesini kullanın.
  • Bir listenin sahibiyseniz menüsünü açıp “Listeyi sil” seçeneğini kullanarak listeyi, öğelerini ve değişiklik geçmişini kalıcı olarak kaldırın.

Bu işlemler kalıcıdır. Başkasının sahip olduğu bir listedeki öğeler de paylaşılan listeyi açabilen katılımcılar tarafından silinebilir.

Yürürlük tarihi: 5 Eylül 2026